Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Oude Fabriekstraat 7, 3812NR Amersfoort 06 24 13 37 94
  • Text Hover
WAAROM SAMENWERKEN MET
SOCIALE GASTEN?

Samenwerken met Sociale Gasten betekent een netwerk vol gemotiveerde jongeren die graag een ander willen helpen. Wij werken graag met verschillende partners, waarbij we elkaar kunnen aanvullen en versterken. Je kunt met ons samenwerken als jouw organisatie jongeren nodig heeft, maar ook als jouw organisatie jongeren heeft die zich willen inzetten voor de maatschappij!

Veel organisaties onderschatten wat ze met jonge vrijwilligers kunnen bereiken. Wij van Sociale Gasten zetten deze ontwikkeling graag in gang door de jongeren projecten aan te bieden binnen de organisaties.

Heb jij een goed idee over hoe we iets voor elkaar kunnen betekenen? Vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op voor een intake om de mogelijkheden te bespreken!
DIT KENMERKT SOCIALE GASTEN:

UITGEBREID NETWERK

Sociale Gasten heeft een groot netwerk in Amersfoort. In dit netwerk bevinden zich jongeren van 14 tot 30 jaar, maar ook maatschappelijke organisaties. Wij zijn de schakel tussen jonge vrijwilligers, hulpvragers en maatschappelijke organisaties.

sNEL SCHAKELEN

We werken graag op een laagdrempelige manier, met korte lijnen. Hierdoor zijn we in staat snel te schakelen wanneer dit nodig is!

WE BEREIKEN JONGEREN

Sociale Gasten bouwt aan een merk dat perfect aansluit bij de jongeren in Amersfoort. We spreken hun taal en weten waar ze zich thuis voelen. Wij zijn flexibel en super benaderbaar; we zijn voortdurend op plekken waar jongeren zich ook begeven. We zoeken naar het talent bij de jongere en zetten dit in waar het kan!
Inmiddels al een aantal projecten afgerond met Sociale Gasten. Zij pakken het op een professionele manier aan en hebben aangetoond goed om te kunnen gaan met de flexibiliteit van vraag en aanbod. Wat een fijne samenwerking! Ik hoop nog samen heel veel projecten, waarbij jong en oud elkaar ontmoeten (verpleeghuisbewoner), te realiseren. De ouderen genieten hier erg van.”
- Lidy Elbertse, Coördinator vrijwilligerswerk LyvoreSAMENWERKEN MET SOCIALE GASTEN

Jij, als organisatie, wordt onderdeel van ons netwerk. Sociale Gasten zet de jongeren van jouw school, kerk of vereniging in om vrijwilligerswerk te doen bij Amersfoorters die dit nodig hebben. Samen maken we de stad een stukje mooier.

We werken samen met alle partijen die in contact zijn met jongeren. Ook kunnen we gastcolleges en workshops verzorgen. We organiseren ook projectdagen en/of -avonden. Op deze momenten doen de jongeren allerlei klussen bij mensen in de stad, die dit goed kunnen gebruiken!

‌‌ 


  • Text Hover
IK WIL GRAAG JONGEREN INZETTEN BINNEN MIJN ORGANISATIE

Voor welzijnsorganisaties hebben wij een speciaal partnerprogramma; #ZorgVoorImpact. Met dit partnerprogramma kun je jongeren inzetten als vrijwilliger binnen jouw organisatie, ter ondersteuning van de cliënten! Inmiddels hebben we meer dan 1.500 jongeren ingezet voor iemand die dat nodig had.

Het is onze missie om jongeren te faciliteren in het uitvoeren van Sociale Acties in Amersfoort, met als doel hulp en een netwerk te bieden aan mensen die (bijna) geen netwerk hebben. Als partner ben je niet alleen onderdeel van onze missie, maar kun je dus ook gebruikmaken van ons aanbod en onze expertise!
#ZORGVOORIMPACT PARTNER WORDEN?
VOOR IEDERE PARTNER GELDT:

  • Deelname aan kennissessie: Jongeren betrekken bij je organisatie

  • Vermelding als partner op onze website

  • Uitbreiding van je netwerk

WELZIJNSORGANISATIE ZONDER BETAALDE KRACHTEN?
We willen iedereen in de gemeente Amersfoort helpen, ook de organisatie zonder betaalde krachten. Daarom is het lidmaatschap voor deze organisaties gratis.
WELZIJNSORGANISATIE MET BETAALDE KRACHTEN?
Dan kun jij (Max) Impact partner worden van Sociale Gasten! Heb jij een organisatie met meerdere vestigingen, dan kun je een Max Impact partner worden. Voor meer informatie of contact, ben je bij Rick aan het goede adres!

IMPACT PARTNER
Heeft jouw welzijnsorganisatie één vestiging, dan kun je Impact partner worden van Sociale Gasten. Dit kost € 195,-per jaar en is helemaal vrij van btw. Naast eerder genoemde punten, ontvang je het volgende:
  • Inzet van groepen jongeren binnen jouw organisatie

  • Advies bij werving & matching van jongeren

  • Deelname aan onze evenementen

PARTNERS EN SPONSOREN
MEER INFORMATIE OVER DE SAMENWERKING OF KENNISMAKEN?

Super tof dat je geïnteresseerd bent in Sociale Gasten. Laat je gegevens achter en een berichtje. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!


    Jouw privacy is voor ons erg belangrijk, kijk hier om te zien hoe we met jouw gegevens om gaan.