Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!

 • ‘Ik heb het idee dat ik er twee kleindochters bij heb.’
  – mevrouw Berendsen (85 jaar)
 • ‘Ik merkte dat de bewoners zo enthousiast waren als je op bezoek kwam. Ik heb geleerd dat iets kleins voor een ander te doen, zo gewaardeerd kan worden!’
  Anne (18 jaar)
 • ‘Ik vond het waardevol om in een andere wereld te belanden, waarvan je niet wist dat zoiets bestond in Nederland. Het maakt je zo’n rijk persoon door iets van jezelf aan anderen te geven!’
  Mirjam (18 jaar)

De club van 96.

Investeer in jongeren die de samenleving in Amersfoort vormgeven!

Steeds meer Amersfoortse jongeren ontdekken Sociale Gasten en sluiten zich aan bij de beweging. Zij zetten zich via ons in voor de Amersfoortse medemens. Om deze groei te kunnen blijven faciliteren hebben wij jouw bijdrage nodig.


Door elke maand 8 euro (96 euro per jaar), of te wel het minimum uurloon van een 21-jarige, in te zetten voor Sociale Gasten, maak jij het mogelijk dat wij #SocialeActies kunnen blijven organiseren voor Amersfoortse jongeren én mensen die hun hulp goed kunnen gebruiken.


Met jouw bijdrage word je lid van de #ClubVan96 van Sociale Gasten. Je kunt hierbij kiezen uit twee pakketten namelijk; supporter en ambassadeur. Zie hieronder voor meer info.

Optie 1: Supporter

Je wordt supporter van de club van 96 voor het symbolische bedrag van 96,- euro per jaar en kiest er voor om het voor 1 jongere mogelijk te maken vrijwilligerswerk te doen.

Optie 2: Ambassadeur

Je wordt ambassadeur van de club van 96 en kiest er voor om het voor 2 of meer jongeren mogelijk te maken vrijwilligerswerk te doen. Je bepaalt zelf hoeveel jongeren dit zijn. Per jongere betaal je het symbolische bedrag van 96,- euro per jaar.

ANBI - Stichting Netwerk Sociale Gasten beschikt over een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan Stichting Netwerk Sociale Gasten zijn daarom fiscaal aftrekbaar. RSIN:856838615

Jouw voordelen

Als lid van de #ClubVan96 draag je bij aan het verbinden van jongeren aan mensen die hulp nodig hebben. Daarnaast levert het lidmaatschap je de volgende leuke extra's op:

 1. Wij houden je persoonlijk op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het netwerk. Dit doen we door middel van een nieuwsbrief exclusief voor leden van de #ClubVan96.

 2. Je bent van harte welkom op onze jaarlijkse BBQ. Je ontvangt hier een persoonlijke uitnodiging voor!

Lid worden

Gaaf! Je wordt lid van de club van 96 en gaat het werk van Sociale Gasten ondersteunen. Vul onderstaande gegevens in en wij sturen je een mail met de benodigde gegevens.

Jouw privacy is voor ons erg belangrijk, kijk hier om te zien hoe we met jouw gegevens om gaan.