Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Oude Fabriekstraat 7, 3812NR Amersfoort 06 24 13 37 94
  • Text Hover
STEUN JONGE AMERSFOORTERS IN HUN STRIJD TEGEN EENZAAMHEID!

Inmiddels hebben al ruim 1.500 jongeren Sociale Gasten ontdekt en zich ingezet voor stadsgenoten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Zo maken zij een vuist tegen eenzaamheid. Je kunt hierbij denken aan een tuintje opknappen, een bakje koffie drinken bij een oudere of de taal oefenen met iemand die hierheen gevlucht is. Dit doen deze jongeren op vrijwillige basis, gewoon omdat het kan en omdat ze het tof vinden om iets voor een ander te betekenen. Dit noemen wij een SocialeActie.

Door iedere maand € 8 te doneren (€ 96 per jaar), wat ook het minimum uurloon van een 21-jarige is, maak jij het mogelijk dat wij SocialeActies kunnen blijven organiseren voor Amersfoortse jongeren én mensen die hun hulp goed kunnen gebruiken.

Door specifiek jongeren in te zetten als vrijwilliger, bouwen we aan een sociaal en duurzaam Amersfoort. Door de jongeren nu deze ervaring mee te geven, maken ze kennis met een levensstijl waarin naar elkaar omzien heel gewoon is!WORD LID VAN DE CLUB VAN 96

Je wordt supporter van de club van 96 voor het symbolische bedrag van € 8 per maand (€ 96 per jaar)

Dit krijg je ervoor terug:

  • Je draagt bij aan minder eenzaamheid in Amersfoort

  • Je draagt bij aan bewustwording onder jongeren over omzien naar elkaar

  • We houden je op de hoogte van ontwikkelingen binnen ons netwerk

  • Je bent van harte welkom op onze jaarlijkse BBQ!


ANBI - Stichting Netwerk Sociale Gasten beschikt over een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan Stichting Netwerk Sociale Gasten zijn daarom fiscaal aftrekbaar. RSIN:856838615

‌‌ WORD LID VAN DE CLUB VAN 96!
Tof dat je ons wil steunen! Je wordt supporter van de club van 96 voor het symbolische bedrag van € 8 per maand (€ 96 per jaar). 

Vul het formulier hiernaast in om je aan te melden of om meer informatie in te winnen over deze club!

    Jouw privacy is voor ons erg belangrijk, kijk hier om te zien hoe we met jouw gegevens om gaan.