Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Oude Fabriekstraat 7, 3812NR Amersfoort 06 24 13 37 94

Help mee de samenleving 

in Amersfoort vorm te geven


Wil jij financieel meebouwen aan een Amersfoortse samenleving die vorm gegeven wordt door jongeren? Dan kun je op verschillende manier geven. Je kan eenmalig een bedrag overmaken via iDeal, een eenmalige bankoverschrijving doen of lid worden van de Club van 96. 


U kunt gebruik maken van de iDEAL functie of uw bijdrage overmaken op: 


Bankrekeningnummer (IBAN) 

NL96 RABO 0313 7623 84 

T.n.v. Stichting Netwerk Sociale Gasten

O.v.v.  Steun Netwerk Sociale Gasten

 

Bedrag *ANBI - Stichting Netwerk Sociale Gasten beschikt over een ANBI-status (een Algemeen Nut Beogende Instelling). Giften aan Stichting Netwerk Sociale Gasten zijn daarom fiscaal aftrekbaar. RSIN:856838615

steun ons

De club van 96

Steeds meer Amersfoortse jongeren sluiten zich aan bij de beweging. Om deze groei te kunnen blijven faciliteren hebben wij uw steun nodig. Investeer in jongeren die het samenleven in Amersfoort vormgeven en wordt lid van de club van 96.

Een levensstijl

Ervaringen vormen de basis van ons handelen. Sociale Gasten biedt jongeren de kans om ervaringen op te doen en faciliteert ontmoetingen. Zij roept jongeren op om een Sociale Actie te verrichten. Een levensstijl die een jongere nu aanleert, zal hij ook zijn kinderen en later kleinkinderen aanleren. Op deze manier investeert Sociale Gasten duurzaam in de jongere van nu, de (jong) volwassene van 2030 en de oudere van 2060. Jongeren die begrijpen dat het normaal is om even iets te doen voor een ander, gaan staan in de essentie waarvoor we gemaakt zijn: met elkaar en voor elkaar het samenleven vorm geven.

Uw donatie

Met uw bijdrage draagt u bij aan het hulp en netwerk bieden aan mensen in Amersfoort die dit niet of nauwelijks hebben. Mensen met een beperkt eigen netwerk en onvoldoende financiële middelen worden geholpen door de jongeren uit Amersfoort. Daarnaast maakt u het mogelijk dat jongeren geïnspireerd en gefaciliteerd worden om een Sociale Actie te verrichten. U investeert op deze manier in het sociaal kapitaal van jongeren in Amersfoort. U helpt mee om jongeren betekenis aan hun leven te geven. Door iedere donatie die u doet, maakt u het enerzijds mogelijk dat mensen hulp krijgen en anderzijds dat steeds meer jongeren een levensstijl ontwikkelen waarbij het een vanzelfsprekendheid is om naar elkaar om te zien. Uw investering is goud waard!