Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!
Oude Fabriekstraat 7, 3812NR Amersfoort 06 24 13 37 94

Zorg voor Impact

Netwerk voor maatschappelijke organisaties.

Wil je graag jonge vrijwilligers inzetten binnen jouw organisatie?
Vind je het ingewikkeld om jonge vrijwilligers te werven en te binden aan jou als organisatie? Of kan je wel wat extra vrijwilligers gebruiken bij het organiseren van toffe activiteiten voor je cliënten / bewoners? 

Denk er dan eens over na om maatschappelijk partner te worden van Sociale Gasten.
Sociale Gasten is gespecialiseerd in het bereiken en inzetten van jonge vrijwilligers in Amersfoort. Dit doen wij inmiddels met meer dan 700 jongeren.

Binnen ZorgVoorImpact ga je een samenwerking aan met ons om de stad een stukje mooier te maken. 

Je wordt onderdeel van ons netwerk en kunt daarmee onze jongeren als vrijwilliger binnen jouw organisatie inzetten. Uiteraard ter ondersteuning van jouw cliënten. 

Als partner ben je niet alleen onderdeel van deze gezamenlijke missie maar kan je dus ook gebruik maken van ons aanbod en onze expertise.


Sociale Gasten kenmerkt zich door:

Uitgebreid netwerk

Een uitgebreid netwerk in Amersfoort bij zowel jongeren als maatschappelijke organisaties.

Korte lijntjes

We houden van korte lijntjes en een laagdrempelige manier van werken. Hierdoor kunnen we snel schakelen als dit nodig is.

Jongeren bereiken

Inmiddels hebben we ruime ervaring met werven, bereiken en in zetten van jonge vrijwilligers.

Met Sociale Gasten bouwen we aan een merk dat aansluit bij jongeren. Een merk dat de taal spreekt van jongeren en waar zij zich thuis bij voelen. Zo sluiten we aan bij de kwaliteiten van de jongeren zelf, zijn we flexibel en super benaderbaar. We laten ons voortdurend zien waar de jongeren zich bevinden. Zowel offline als online. 

Wie zijn de maatschappelijke partners?
Je kunt je als maatschappelijk partner aanmelden wanneer je als organisatie een maatschappelijk doel dient en in Amersfoort gevestigd bent of werkt.

Let op: Het maatschappelijke netwerk is bedoeld voor partners die gebruik willen maken van ons netwerk, expertise en de inzet van groepen jonge vrijwilligers voor hun cliënten.
 • Text Hover

Ervaringen

 • "We werken erg prettig samen met Sociale Gasten. Het is een leuke. vlotte en betrouwbare club mensen waarmee we mooie matches "kunnen maken tussen Nieuwkomers en jonge Nederlanders die samen over en weer van elkaar leren"
  Linda Rook, coördinator New-Bees
 • Inmiddels al een aantal projecten afgerond met sociale gasten. Zij pakken het op een professionele manier aan en hebben aangetoond goed om te kunnen gaan met de flexibiliteit van vraag en aanbod. Wat een fijne samenwerking. Ik hoop nog samen heel veel projecten, waarbij jong oud ontmoet ( verpleeghuis bewoner), te realiseren. De ouderen genieten er erg van.
  Lidy Elbertse, Coördinator vrijwilligerswerk Lyvore
 • Wat ik over Sociale Gasten kan zeggen is dat jullie hartelijke en gedreven zijn in jullie werkzaamheden. Jullie netwerk skills zijn incredible. Jullie denken mee in het voorbereidings- en uitvoeringsproces en hebben een hart voor de mens.
  Shedia Brazil, Begeleider #JONG (NVA)
Lidmaatschap
Voor elke partner geldt:
 1. Deelname kenissessie over jongeren betrekken bij je organisatie is inbegrepen.

 2. Je krijgt een vermelding als partner op onze website.

 3. Uitbreiding van je netwerk.

Ben je een grote organisatie met meerdere vestigingen dan is de Max Impact optie wat voor jou. Neem contact op met Rick.

Deelname van organisaties zonder betaalde krachten in dienst is gratis.
Impact partner
€ 195,-

Jaarlijks (vrij van BTW)

 • Inzet van groepen jongeren binnen jouw organisatie.
 • Advies bij werving & matching van jongeren.
 • Deelname aan onze evenementen.

Zorg voor Impact leden: