Stage, Vacature

Stagevacatures

HBO 3e jaar Social Work / 32 uur per week / Aanvang stage: 1 september 2020

 

Jouw rol bij Sociale Gasten:

Je gaat bouwen aan een Amersfoortse samenleving waarin jongeren met elkaar het samenleven vormgeven. Jij bent de persoon die jongeren weet te inspireren tot en te faciliteren in het uitvoeren van een #SocialeActie (vrijwilligerswerk). Je bent onderdeel van een jong en dynamisch team. In dit team ga je (na een tijdje zelfstandig) projecten coördineren.

 

Dit zijn je taken:

Inspireren en enthousiasmeren van (groepen) jongeren. Je houdt intake, evaluatie en eindgesprekken met vrijwilligers en met hulpontvangers. Je brengt de hulpvraag in kaart. Je coördineert en evalueert projecten en evenementen. Aansturen en coachen van vrijwilligers. Samenwerking aangaan en onderhouden met partners uit het werkveld. Je zet sociale media in (Insta en Facebook) om hulpvragen op te lossen.

 

De ideale kandidaat…

…Bestaat niet. Bij ons heb je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hierbij vinden wij een flexibele leer- en werkhouding belangrijk. Daarnaast hebben we wat richtlijnen waar wij blij van worden: Je bent een mensgerichte teamspeler die zelfstandig kan werken. Je past op jouw eigen wijze binnen ons team en onze kernwaarden: hands on, creatief, ondernemend, sociaal. Je gelooft in onze missie en hebt hart voor jongeren. Je bent stressbestendig en je vind het leuk ik een dynamische omgeving te werken (geen dag is hetzelfde). Je houdt van netwerken en organiseren. Je vindt leuk vindt om te coachen en te begeleiden. Je kunt creatief en innovatief kunnen werken.

 

Netwerk Sociale Gasten

Netwerk Sociale Gasten is een lokale beweging die bestaat uit jongeren die zich vrij­willig inzetten voor mensen in Amersfoort. Het uitvoeren van zo’n project door een jongere noemen wij een #SocialeActie. Want hoe je het ook wendt of keert, dat is het uiteindelijk ook. Wij richten ons lokaal op mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mensen die er zelf even niet meer uit komen en wel wat hulp kunnen gebruiken. Dit zijn mensen van alle leeftijden en met allerlei achtergronden. Meestal worden deze mensen bij ons aangemeld via hulpverleningsinstanties. We spelen een belangrijke rol binnen de nuldelijn, transitie van de jeugdzorg en geven uitvoering aan jongerenparti­cipatie en het WMO beleid.

 

Reageren

Word jij blij van deze vacature? Ben jij die creatieve en ondernemende student die we zoeken? Stuur dan je sollicitatie samen met je CV naar rick@socialegasten.nl Voor info en vragen kan je contact opnemen met Rick Schoen, pionier en initiatiefnemer, 0683610234.

Derdejaarsstage HBO in de richting van communicatie // 24-32 uur // Begindatum: in overleg

 

Zoek jij een veelzijdige communicatie stage in een jong en dynamische omgeving? Sociale Gasten biedt je de mogelijkheid om op een leuke en ongedwongen manier ervaring op te doen. Als stagiair ontdek je wat je leuk vindt en waar je blij van wordt, maar ook waar je goed in bent en nog beter in kunt worden.

Wie zijn wij? 

Netwerk Sociale Gasten is een lokale beweging die bestaat uit jongeren die zich vrij­willig inzetten voor mensen in Amersfoort. Het uitvoeren van zo’n project door een jongerenoemen wij een #SocialeActie. Want hoe je het ook wendt of keert, dat is het uiteindelijk ook. Wij richten ons lokaal op mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Mensen die er zelf even niet meer uit komen en wel wat hulp kunnen gebruiken.Dit zijn mensen van alle leeftijden en met allerlei achtergronden. Meestal worden deze mensen bij ons aangemeld via hulpverleningsinstanties.

Jouw rol bij Sociale Gasten: Je gaat meehelpen bouwen aan een Amersfoortse samenleving waarin jongeren met elkaar het samenleven vormgeven.

Wat je bij ons gaat doen als Stagiair Marketing & Communicatie: Een communicatie/social media plan schrijven (incl. doelgroepanalyse). Hulpvragen online zetten, het schrijven van de tekst en maken van visuals hiervoor met als doel mensen te werven en zo vraag en aanbod bij elkaar te brengen.Blogs bijhouden en redigeren, teksten voor de website schrijven, vloggen, content nieuwsbrief redigeren.Ons inspireren met jouw inzichten.Je zet sociale media (Instagram en Facebook) in om hulpvragen op te lossen.

De ideale kandidaat…… Bestaat niet. Bij ons heb je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Hierbij vinden wij een flexibele leer- en werkhouding belangrijk. Daarnaast hebben we wat richtlijnen waar wij blij van worden:Je legt makkelijk contact en je vindt het prettig om zowel in teamverband als zelfstandig te kunnen werken.Je past op jouw eigen wijze binnen ons team en onze kernwaarden: hands on, creatief, ondernemend en sociaal. Je gelooft in onze missie en hebt hart voor jongeren.Je bent stressbestendig en je vind het leuk in een dynamische omgeving te werken (geen dag is hetzelfde). Je kunt creatief en innovatief werken. Reageren

Word jij blij van deze vacature? Ben jij die creatieve en ondernemende student die we zoeken? Wacht dan niet langer en voel je welkom bij ons team! Stuur dan snel je cv naar rick@socialegasten.nl of klik op de button hieronder.