Good Contents Are Everywhere, But Here, We Deliver The Best of The Best.Please Hold on!

Jij bent van Goud!

Ja, misschien was jij jezelf hier nog niet van bewust, maar wij zien jou als Goud! Jij bent waardevol en kan van betekenis zijn voor de mensen om je heen. Met jou kunnen we hulp en netwerk bieden aan mensen die dat nu nodig hebben. Jouw inzet wordt ontzettend gewaardeerd. Thanks daarvoor!

Geven = ontvangen. Dat klinkt misschien tegenstrijdig, maar wij bieden jou de mogelijkheid om dit zelf te ervaren. Iets voor een ander doen is betekenis geven aan je leven. Door jouw inzet draag je bij aan een samenleving die vanzelfsprekend naar elkaar gaat omzien. Vandaag geef jij en ontvang je een glimlach.
 

Sluit je aan bij de beweging!

Ben je geïnspireerd en lijkt het je tof om een Sociale Actie te verrichten in Amersfoort? Schrijf je dan hier in en wij nemen contact met je op!

Jouw privacy is voor ons erg belangrijk, kijk hier om te zien hoe we met jouw gegevens om gaan. 

Gedragscode

Ik doe Mee!

Wij vinden afspraken over de manier van omgaan met elkaar belangrijk, omdat iedereen zich prettig en veilig moet kunnen voelen. Dit kan alleen als je elkaar in zijn of haar waarde laat en elkaar met respect behandelt. Hieronder lees je onze gedragscode. Naast deze gedragscode vinden wij het vooral belangrijk dat we integer handelen vanuit onze waarden.